over ons energieke team

Zonnepanelen Bergen op Zoom is een label van Solar Op Maat. Dit is een collectief van ervaren en vakkundige ZZP’ers. Elk met zijn eigen discipline. De één is beter in installeren, de ander in calculeren. Iedereen werkt samen en vult elkaar aan. Zo bieden wij de klant de beste ervaring.

Waarom Zonnepanelen Bergen op Zoom?

Scherpe prijzen

Hoog rendement

Servicegericht

Kennis en kunde

Vrijblijvend advies

HET BEGIN VAN ZONNEPANELEN BERGEN OP ZOOM

Geloof het of niet, maar de fundering voor Zonnepanelen Bergen op Zoom is al zo’n 19 jaar geleden gelegd. De twee ZZP’ers die dit bedrijf gestart zijn, zaten toen namelijk al bij elkaar in de klas. Het begon allemaal in Dinteloord op de Petrus en Paulusschool toen wij bij elkaar in de klas kwamen. Daarna, is dit uitgegroeid tot een vriendschap en zoveel jaren later ook een zakenrelatie.

Wouter van Highandtyre heeft de kennis en ervaring in online marketing. Desmond van Dierks Allround heeft de kennis en ervaring van zonnepanelen. Door de handen in één te slaan hebben wij een collectief van ervaren installateurs en een goede online vindbaarheid. Want wat heb je eraan om gespecialiseerd te zijn in zonnepanelen, als niemand je product en dienst gaat zien? Solar Op Maat staat voor vakkennis, vriendschap en goede service!

WAAR WIJ VOOR STAAN

Bij Solar Op Maat staat alles in het teken van de klant. Of het nu gaat om bereikbaarheid, service of prijs. Wij houden bij elke stap onze klant in het achterhoofd. Hierdoor hebben wij tevreden klanten. En als onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij dat ook!

Zonnepanelen Bergen op Zoom biedt zijn klanten het volgende:

Scherpe prijzen

Zekerheid

Hulp bij BTW-teruggaaf

Gezellige installateurs

De beste service

Kennis en kunde

Vrijblijvend advies

De oprichters van Solar Op Maat

Wouter van den Hoogenband

Desmond Dierks

wordt jij onze volgende blije klant?

Vraag hieronder een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Zonnepanelen Bergen op Zoom is de installateur voor al je zonnepanelen in West-Brabant. Vakmanschap, service en kwaliteit staan bij ons op nummer 1! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

KVK: 80104916

werkgebieden

Etten-Leur

Bergen op Zoom

Roosendaal